четвер, 24 квітня 2014 р.

Про безпеку дорожнього руху - повчально та цікаво!

"Додай читання" з Балакучим Шпаком допомагають вивчати "Правила дорожнього руху". Неймовірно? Втім, можливо! адже Правила дорожнього руху - це теж книга.
Відзначаючи Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху наша бібліотека, проект "Додай читання" та провідний інспектор ДАІ ГУ МВС України в м.Києві Оксана Іванова провели дуже серйозні навчання-читання з четвертокласниками школи №166.
Вікторину провела інспектор, а далі взявся до справи Балакучий Шпак. "Пташина пошта" говіркої пташки та Казкарка Джінні порадили читачам чудові книжки про Івана Силу, Федька, Антивірус, і поряд з тим Маленький Принц, подорожі Нільса, країна Мумі-тролів, Незнайко та багато інших. Читання - різнобарвна та емоційна справа, окрім того, в книжках ми знайшли купу корисних правил і знань. Листи-загадки від Балакучого Шпака спонукали з більшою цікавістю роздивитися бібліотнчні полички.
Сумка від БараБука допомогла донести книжкові цікавинки на зустріч з читачами, а місцева книжкова шпаківня поповнилася журналами від Burchuchelo Stezhka. Щира вдячність усім за книго-компанію!
Діти проявили гарні знання основ правил дорожнього руху, та кмітливість при розв'язанні творчих читацьких завдань, за що і були нагороджені книжками від "Додай читання" та отримали з рук інспектора пам'ятки про поводження на дорозі, і дуже смачні червоно-жовто-зелені цукерки-світлофорики.






Немає коментарів:

Дописати коментар