четвер, 18 вересня 2014 р.

Майбутнє починається сьогодні!

Перші дитячі враження про будь-що є дуже яскравими і запам'ятовуються надовго, інколи й на все життя... Ми, як бібліотека для дорослих зацікавлені в тому, щоб дитячі спогади про відвідини бібліотеки були приємними, щоб до нас хотілось повертатися знову і знову. Тому з радістю відкриваємо свої двері для найменшеньких, для діток, які часто-густо і читати не вміють, але вже знають, що таке книжка, а від сьогодні і "що таке бібліотека".
Сьогодні ми все робили для того, щоб відвідини бібліотеки для наших вірних друзів, діток з садочка №360 котрі прийшли до нас вперше, стало святом. І справді, тут на них чекала зустріч з казками, книжками, і, найголовніше, зі справжньою сучасною українською письменницею, автором дитячих творів Ларисою Ніцой.
Пані Лариса презентувала свої книги, захоплююче розповідала про описані в них дива, ми спілкувалися, грали, всі разом читали про незвичні пригоди Ярика-векалки, - на дитячому майданчику бібліотеки було весело й цікаво.
Діти, в свою чергу, також готувалися до відвідин: намалювали малюнки і дали нам завдання - передати їх солдатам, як вони сказали "тим, хто робить мир". Ми були вдячні й зворушені, - бо ж усе, що роблять діти, вони роблять щиро і від чистого серця, а отже, наше майбутнє - надійне!
І, насамкінець, друзів у нас тепер все більше,і ми не можемо відверто не радіти цьому.





















Немає коментарів:

Дописати коментар