понеділок, 21 вересня 2015 р.

Сергій Батурин "Вакансія для диктатора"

20 вересня, напередодні Дня миру, який святкуємо сьогодні, у нашій бібліотеці відбулася друга взагалі, і перша столична (після Форуму Видавців у Львові) презентація нового роману Сергія БАТУРИНА "Вакансія для диктатора", виданого "Кальварією" напередодні Дня Незалежності України.
І хоча спокій і оптимізм в наші дні - поняття дуже відносні, насправді, не все так у нас погано.
Попри те, що маємо багато тривоги - за себе, за дітей, за країну, - ми вчимось радіти життю по- справжньому і дивитись вперед з надією!
Презентація проходила в затишній, камерній атмосфері. Видавці книжки Петро і Ксенія Мацкевичі цікаво розповідали про процес відбору й виходу у світ твору, про сам роман, вели діалог з паном Сергієм, - і вже всі, разом з аудиторією, говорили про творчість пана Сергія, про літературні підгрунтя і видавничі реалії, про теперішнє життя взагалі.

Післясмаком презентації з'явилось переконливе відчуття, що наші страхи, якщо ми їх усвідомлюємо і розуміємо, перетворюються у могутню силу, котра допомагає нам рухатися вперед, дивитись в майбутнє з оптимізмом, і вірити, що такий бажаний Мир таки запанує на нашій рідній, українській землі!
Маємо на це вагомі причини - те, що виходить з-під пера письменника Сергія БАТУРИНА має властивість збуватися))) а "Вакансія для диктатора" уже самою назвою говорить багато про що...
Яка красиві, світлі люди!
 Журналістка Марина КУРАПЦЕВА, письменник Сергій БАТУРИН, видавець Петро МАЦКЕВИЧ

Видавці і автор: Ксенія Мацкевич, Сергій Батурин, Петро Мацкевич
Цей чоловік багато знає...
і ділиться знаннями
і ділиться книжками!

Немає коментарів:

Дописати коментар