суботу, 28 листопада 2015 р.

Анастасія Дмитрук "Це моя і твоя війна..."

Історію завжди подають у цифрах і фактах.
Історію, що пишеться на нашій землі сьогодні важливіше розповідати по-іншому - через мистецтво, через книжки, через все, що викликає емоції, які можна зрозуміти, співвідносячи із ними себе. Особливо це стосується молоді, вони відчувають все на рівні емпатії. Головне - іти до них, спілкуватись, говорити...
А ще - у кожного свій фронт. Наш - культурно-просвітницький.
Серед тижня, коли Україна відзначає початок Революції Гідності в бібліотеці з молоддю, учнями Юридичного ліцею НАВСУ спілкувалася поетеса Анастасія ДМИТРУК, автор знакового вірша "Никогда мы не будем братьями", що краще всіх політичних, офіційних та інших визначень характеризує наші теперішні відносини з півничним сусідом. Анастасія пише про те, що болить мільонів укранців, пише про найважливіші в цьому житті речі - честь, гідність, гуманність, мужність, і звісно, про любов. Ця тендітна, та сильна духом дівчина своє поезією, своє творчістю пробуджує і запалює світлом серця уже мільйонів українців по цілому світу.
На зустрічі молоді люди, затамувавши подих, слухали поетесу. Анастасія говорила про те, що болить сьогодні мільонів українців - можливість вільно жити на своїй землі, відчуття потрібності своїй країні, необхідність підставляти плече людям, в час коли країна проживає скрутні часи; читала власні вірші про найважливіші в цьому житті речі - честь, гідність, гуманність, мужність, і звісно, про любов.
Дякуємо, Настя, за Ваш талант, за те, що сучасна українська героїстика твориться і Вашими словами!

Немає коментарів:

Дописати коментар