понеділок, 29 травня 2017 р.

«Як тебе не любити Києве мій!»

Святковий концерт
«Як тебе не любити Києве мій!»
(до Дня Києва)

Київ – столиця України, сучасне європейське місто з багатою історією та культурою, його парки, сквери, вулиці, площі та архітектура вражають своєю красою та неповторністю не тільки нас киян, а й гостей.
         Наше місто має багато культурних закладів, які влаштовують різноманітні святкові заходи для киян та гостей столиці. Сьогодні і сучасні бібліотеки стали центрами культурного розвитку для користувачів, закладами де можна не тільки отримати інформацію, але і цікаво та змістовно  провести своє дозвілля.

 Анна Калита - бард, член клубу авторської пісні "Дім". Учасник багатьох пісенних конкурсів та фестивалів.
 Віктор Кабєєв - музикант, який віртуозно виконує на саксафоні, кларнеті, піанано джазові та блюзові композиції.
 Тетяна Доміловська - бард, член клубу авторської пісні "Дім". Пише музику до своїх пісень, в яку вкладає всі свої емоції і почуття.
 Олександр Бобровніков - поет, композитор, виконавець власних пісень з м. Хмельницька.
Поет-пісня Анатолій Пасічник представив блок поезії про Київ. 
         28 травня о 14-00 в літературно-мистецькій вітальні бібліотеки ім. М. Реріха відбувся святковий концерт «Як тебе не любити Києве мій!», присвячений Дню  Києва. Дуже приємно було відсвяткувати цей день разом зі своїми читачами, друзями, колегами, партнерами та рідними! Під час концерту лунали пісні та поезії про київську весну, київські каштани, найкрасивіших жінок - киянок, про велич та неповторність нашого міста. Аудиторія підспівувала такі знайомі і такі рідні пісні з дитинства! 
Дякуємо Олександру Бобровнікову, який спеціально приїхав з м. Хмельницька з вітальною програмою та новою піснею про Київ; поету-пісняру Анатолію Пасічнику з Хмельниччини за вишукану поезію; Віктору Кобєєву за віртуозну гру на саксафоні та кларнеті. Дякуємо клубу авторської пісні "Дім", який організував виступ в нашому концерті прекрасних бардів Тетяни Доміловської та Анни Калити! 

Немає коментарів:

Дописати коментар