вівторок, 27 березня 2018 р.

"Україна починається з тебе"! Фестиваль дитячого читання


Тиждень дитячого читання "Україна починається з тебе"!

27 березня  в нашій  бібліотеці, в рамках Фестивалю дитячого читання бібліотек Солом'янки, відбулося справжнє свято!
До нас завітали діти, які щойно навчилися читати, та такі, що знаходяться на шляху  освоєння цього процесу. На запитання: «Хто вміє читати?», з гордістю підняли руки більша половина присутніх, а інша повідомила, що вміє, але трішки. Ми, бібліотекари,  маємо відповідальну місію – виховуємо та готуємо активних майбутніх читачів нашої бібліотеки. Дуже важливо, щоб маленька дитина знала бібліотеку, любила бібліотеку, розуміла, що в бібліотеці цікаво, її там чекають, а головне, що там багато  корисних книжок. А ще там можна зустрітися з письменником, який пише ті книжки!
В цей день на зустріч з нашими маленькими читачами, вихованцями старшої групи дитячого садочку №360 завітала  письменниця Тетяна Череп-Пероганич. Пані Тетяна читала дітям свої твори із збірок «Україна починається з тебе» (упорядник М. М. Морозенко), «Теплі мамині казки» та «Назустріч сонечку». Говорили про прості та такі важливі для кожної маленької дитини речі: про чемність і не чемність, про дружбу, про любов до рідних, про бажання допомагати тим, хто того потребує. Діти вразили своєю безпосередністю та добротою.
Дуже важливо, щоб дитина вже змалку читала правильні книги та з часом приходило розуміння, що «Україна починається з неї»!








Немає коментарів:

Дописати коментар