середу, 15 травня 2019 р.

РОДИНА ДЛЯ РОДИНИ

Благодійна акція в бібліотеці

В Міжнародний день родини в нашій бібліотеці відбулася благодійна акція «Скринька Любові і Добра», на яку завітали учні 3-а класу гімназії біотехнології №177.
Цього дня ми всі разом спробували бути справжніми волонтерами і залюбки перейняли досвід у Світлани Касьяненко – волонтера з великим досвідом, поета-пісняра, дитячого письменника, автора-виконавця.
Діти з великим задоволенням наповнили "Скриньку Любові і Добра" для родини Стадників - переселенців з Донецької області, які сьогодні мешкають у будинку в селі Білики що на Полтавщині. Кожна дитина принесла необхідні речі для родини, в якій мешкає троє дівчаток: зошити, альбоми, олівці, фломастери, фарби, пластилін, ручки, книжки, солодощі, предмети особистої гігієни, іграшки, шкарпетки та багато іншого. А головне, що майже кожна дитина написала теплого листа з привітаннями та побажаннями добра і любові. Всі ці речі діти власноруч склали у велику коробку, яку погрузили на тачку і вирушили з бібліотеки до Нової пошти. Тридцять маленьких волонтерів на чолі з великим волонтером Касьяненко Світланою та класним керівником Кучерявою Ольгою здивовано та привітно зустріли працівники пошти і прийняли цінну посилку, яку і відправили адресату.
Кожна родина 3-а класу та педагоги школи не залишилися байдужими до родини Стадників, які опинилися в скрутному положенні через стан війни. 
Набувайтеся досвіду у Світлих людей, щоб світити іншим!







Немає коментарів:

Дописати коментар