четвер, 28 листопада 2019 р.

«Чарівні мандрівки з художницею Богданою Бондар»!

Майстер-клас з з малювання аквареллю

Сьогодні до нашої бібліотеки завітало чудове товариство книжкових фей Саломе Енгибарян – представниця Видавництва Старого Лева та Богдана Бондар – ілюстраторка, перекладачка, волонтер, яка опікується хворими дітками. Пані Богдана проілюстровала такі книжки, як «Кухня пані Вишеньки» Сільвії Плат, «Перше Різдво» Дзвінки Матіяш, «Пісня пісень» Богдани Матіяш, «Мандрівки з чарівним Атласом: Венеція», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Гринвіч», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Париж» Надійки Гербіш.
Під час зустрічі учні 4-б класу школи №149 разом з художницею мандрували Венецією та Парижем та долучилися до таємниці Різдва Христова. Їм було продемонстровані оригінали художніх робіт до книжок «Мандрівки з чарівним Атласом: Венеція», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Париж» Надійки Гербіш», «Перше Різдво» Дзвінки Матіяш та поетичної збірки «Сніговірші». Всі мали унікальну нагоду порівняти їх з малюнками в книгах, що супроводжувалося емоційним дитячим вигуком «вау»!
Тема майстер-класу з малювання аквареллю, який провела пані Богдана мав назву «Мій двір», та діти проявили не абияку фантазію, і результатом стало - 28 шедеврів, в яких проявився індивідуальний стиль та почерк кожної дитини.
Книжкові полиці нашої бібліотеки поповнилися чудовими виданнями, проілюстрованими Богданою Бондар!














Немає коментарів:

Дописати коментар