вівторок, 21 вересня 2021 р.

"Родинні промені"

Художня виставка - Гімн Родинним цінностям



Виставкова зала нашої біблотеки наповнилася неймовірним свілом і теплом від «Родинних променів» родини Соколан! Цю виставку-присвяту батьку Миколі Соколану, який пійшов у засвіти, зініціювала його донька Олена. Саме від батька художника передався хист до малювання дочці, яка з дитинства пам’ятає себе з пензлем та олівцями в руках. Пані Олена закінчила Художню школу, пять років брала приватні уроки з малювання, сім років поспіль їздить на пленери в Карпати. За освітою економіст, займається духовними практиками, йогою, солістка Народної студії індійського танцю «Накшатра».

На виставці представлені роботи Миколи Соколана, на яких зображені природа та архітектура рідного Полтавського краю, міста Лубни. Картини Олени Соколан передають красу та неповторність різних куточків нашої планети від Лубен, Карпат до Вірменії,Іспанії та Африки.

На відкриття виставки привітати Олену Соколан завітали артисти Народної студії індійського танцю "Накшатра": Буренкова Вікторія, Новікова Аліна, Мазурок Яна, Бітюков Всеволод, Савенко Олександра, Дяченко Катерина, Дзюба Ірина, Сурешвар Давід. Артисти продемострували класичні індійські танці, познайомили аудиторію з особливостями культури Індії та національним вбранням.

Це свято творчості стало справжнім Гімном родинним цінностям!
Виставка діє з 19 вересня по 6 жовтня!
Запрошуємо!







































Немає коментарів:

Дописати коментар