понеділок, 6 грудня 2021 р.

«Різнобарв’я творчості Марії Віннічук»

                                         Презентація художньої виставки


В грудні місяці літературно-мистецька вітальня нашої бібліотеки перетворилася на справжню квіткову галерею! Натюрморти та пейзажі київської художниці Марії Віннічук майоріли яскравими фарбами літа. Більше тридцяти робіт написаних олійними фарбами з натури у техніці алла-прима вразили відвідувачів виставки власним оригінальним почерком художниці.

Маємо надію, що ця перша персональна виставка, яку організувала наша бібліотека запам’ятається художниці назавжди, адже все що відбувається вперше закарбовується в нашій пам’яті!

На відкриття виставки завітали друзі, колеги художниці та користувачі нашої бібліотеки. Квіти, подарунки, слова подяки та музичний супровід від піаністки Людмили Руднєвої створили неймовірну атмосферу цього творчого свята.

☝Виставка діє з 5.12 по 23.12.2021 р.

☝Прямий ефір відкриття виставки можна подивитись за посиланням:
Про авторку:

Марія Віннічук - киянка, член Спілки художників України. Почала малювати у 35 років, навчалась у студії при Спілці художників під керівництвом Народного художника України Гроха Миколи Нікіфоровича, викладач Заслужений художник України Левченко Віктор Леонідович.
Марія учасниця багатьох художніх пленерів, впродовж останніх 6 років представляє свої роботи на різних колективних виставках. Пише олійними фарбами з натури у техніці алла-прима (різновид техніки масляного живопису, що дозволяє виконати картина за один сеанс) переважно квіткові натюрморти та пейзажі.


























2 коментарі: