неділю, 17 вересня 2017 р.

Презентація поетичної збірки "Наш дім - це наша Україна".

"НАШ ДІМ - ЦЕ НАША УКРАЇНА"
17 вересня 2017 року в літературно-мистецькій вітальні бібліотеки ім. М. Реріха відбулася презентація першої збірки патріотичної поезії «Наш дім – це наша Україна» Кобилякова Олександра. Поет, винахідник, громадський діяч, за фахом пожежник, Олександр від початку війни за незалежність України займається волонтерською діяльністю, його винахід  - турнікети (джгути) для зупинки кровотечі «Укроспас» врятували життя багатьох воїнів зони АТО.
         Свій перший патріотичний вірш  написав у 2005 році. Події, які почали відбуватися  наприкінці 2013 року в нашій державі надихнули до написання поетичного твору «Наш дім – це наша Україна». Вперше вірш публікується на шпальтах інтернет-простору на самому початку Революції Гідності восени 2013 року, а вже в 2014 році – в друкованому видані Майданівських віршів «Небесна Сотня». Перебіг подій з 2013 по 2017 рік не залишили байдужим Олександра, всі свої емоції та думки він втілює у вірші, в яких  висловлює безмежну любов до рідної Батьківщини, та закликає людей у цей нелегкий час, коли в наші країні йде війна, не бути байдужими, цінувати та боротися  за свою рідну землю, за найкращу долю, за гідне, щасливе майбутн6є наших дітей. В 2017 році виходить з друку видавництва Бук-Друк його перша поетична збірка «Наш дім – це наша Україна» за назвою поетичного твору. Кожне поетичне слово автора – це слово полум’яного Серця, щирої Душі, яка вболіває за нашу багатостраждальну землю.
         На презентацію завітали друзі, шанувальники творчості Олександра та читачі нашої бібліотеки. Почесний гість заходу Іванов Андрій - боєць батальйону "Донбас" продекламував власні вірші, які перегукуються з поезією Олександра. Людині, яка пройшла тяжкі випробування бойовими діями в зоні АТО, та яка втратила здоров’я захищаючи нашу землю аудиторія влаштувала справжні овації. На презентацію приїхав з Житомира і  речник видавництва Бук-Друк Петро Кухарчук з подякою автору за прекрасну поетичну збірку. Молодий музикант, автор-виконавець, уродженець м. Горлівки Артем Терентьєв під час заходу заспівав  пісні "До побачення мати" та "Боляче" на власні вірші та музику. А пісня "Місто мільйона троянд" (автор віршів Володимир Олівець) звучала гімном неподільній Україні. Під кінець заходу перед аудиторією виступив автор-виконавець та волонтер Ігор Якубовський. Його музика та пісні викликали у аудиторії то смуток за Україну, то гордість і любов та стали чудовим доповненням до патріотичної та неймовірно щирої поезії Кобилякова Олександра.
         Презентація поетичної збірки «Наш дім – це наша Україна» зібрала в бібліотеці ім. М. Реріха в коло людей, які безмежно люблять Україну, які вірять в її щасливе майбутнє, людей, які кожного дня роблять можливе і неможливе для її незалежності і процвітання.
Дякуємо автору за поетичне слово, яке змусило битися наші серця в унісон.

 Боєць батальону "Донбас" Іванов Андрій та поет Кобиляков Олександр.
 Речник видавництва Бук-Друк Кухарчук Петро та поет Кобиляков Олександр.
 Автор-виконавець Терентьєв Артем.
 Автор-виконавець, волонтер Якубовський Ігор.





Немає коментарів:

Дописати коментар