неділю, 8 вересня 2019 р.

"...Сад прекрасний"

Відкриття виставки живопису Валентини Плахотнюк

Бібліотека ім М. Реріха давно стала культурним осередком нашого міста, де окрім цікавої книги можна отримати ще й естетичну насолоду, насолоду поетичним словом та звуками музики.
8 вересня в бібліотеці відбулося відкриття виставки живопису «…Сад прекрасний» Валентини Плахотнюк, самобутньої художниці з Білогородки, яка має свій почерк та для якої квіти є невичерпним джерелом натхнення у малюванні. Наша літературно-мистецька вітальня наповнилася буянням квітів – картинами створеними пані Валентиною, творчість якої інколи порівнюють з творчістю Катерини Білокур. 
В «…Саду прекраснному» звучала і ніжна, щемка, пронизлива лірика про мудрість і жіночність, про кохання й розлуку, про вічне і буденне сучасної української поетеси Лілії Батюк-Нечипоренко. В «…Саду прекрасному» лунали класичні твори Моцарта і Баха у виконанні подружжя Людмили та Віктора Кабєєвих у супроводі саксофона, кларнета.
Цього дня в стінах бібліотеки царило добро, яке так щедро дарували нашим відвідувачам талановиті Художники, Поети і Музиканти!
Виставка діє до з 18 серпня по 6 жовтня! Запрошуємо!









 Автор виставки "...Сад прекрасний" художниця Валентина Плахотнюк
 Сучасна українська поетеса Лілія Батюк-Нечипоренко
 Подружжя музикантів Людмила та Віктор Кабєєви.

Козар Володимир Андрійович - Голова Міжнародної громадської організації "Українське Реріхівське товариство", Член правління Міжнародної ліги захисників культури. 
Музикант Віктор Кабєєв. 


Немає коментарів:

Дописати коментар