середу, 11 вересня 2019 р.

«Мені б мелодій з джерела»

Зустріч з київською поетесою Надією Семена.

11 вересня до читальної зали бібліотеки ім. М. Реріха завітала Жіноча спілка Солом’янського району на зустріч з київською поетесою Надією Семена, авторкою поетичних збірок «Мені б мелодій з джерела» (2017 р.) та «Поезія міської околиці» (2018р.) Надія дипломант літературного конкурсу «Коронація слова-2017» в номінації пісенна лірика, лауреат літературного конкурсу «Коронація слова-2018». Авторка гумористичних творів. 
Має більше ста пісень у співавторстві з композиторами. Під час заходу деякі з них аудиторія мала можливість послухати у запису. 
Приємним сюрпризом для пані Надії стало вручення диплома з Одеського фестивалю «Українська мова – мова єднання» за її поетичні збірки, який привіз та вручив Олександр Печора.
Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері, на яку завітали друзі-поети та де лунало красиве українське поетичне слово!










1 коментар:

  1. Чудова, невимушена атмосфера зустрічі,залишила приємні спогади.Зустріч з давніми друзями і поява нових радує. Дякую за увагу і гостинность працівників бібліотеки !!!

    ВідповістиВидалити