неділя, 5 листопада 2023 р.

Бібліотеці 65!


На іменини бібліотеки імені Миколи Реріха ЦБС Солом'янського району м. Києва завітали її друзі, колеги, партнери, читачі. Це саме ті люди, з якими бібліотека активно співпрацює вже багато років.
Сьогодні бібліотека це не тільки про інформацію і книгу, сьогодні це саме те місце, куди кожний приходить по своє! Цікаві лекції, клуби по інтересам, майстер-класи, концерти, художні виставки, зустрічі з письменниками, зустрічі з популярними людьми, постійне оновлення книжкового фонду якісною українською літературою роблять її привабливою для багатьох!
Наші користувачі приймають активну участь у житті бібліотеки, разом ми займаємось волонтерською діяльністю, для багатьох бібліотека стала другою домівкою, маємо багато читацьких династій, на книжках бібліотеки виросло не одне покоління. Ну а надійні партнери, це ті люди з якими можна втілювати в життя будь-які проекти, будь-які ідеї!
За свої 65 років існування, які б не були часи в нашій державі, в центрі уваги бібліотеки завжди були люди з їх потребами!
Дякуємо всім за привітання та подарунки! Дякуємо що долучилися до нашої Акції - Книга воїну. Всі книжки, які ми отримали неодмінно передамо в госпіталі для бійців, які знаходяться на лікуванні.











Немає коментарів:

Дописати коментар