понеділок, 26 січня 2015 р.

Тетянин День

Бібліотека імені Реріха в сьогоднішній, не самий легкий для людей час, зробила приємний дарунок своїм відвідувачам - ми натхненно і творчо провели "Тетянин День" :)
Тетяна Яровіцина, Тетяна Доміловська, Тетяна Гончарук, Тетяна Белімова, Оксана Стоміна, Олег Максименко, Ігор Рубцов, Інна Ковальчук, Євгенія Зенюк - в залі зібралася така концентрація талантів, що градус творчої енергетики зашкалював))
Натхненниця вечора Тетяна Яровіцина розпочала зустріч з вшанування пам*яті загиблих в Маріуполі, та читанням проникливої громадянської лірики. Несподіваною, почесною і дуже вчасною гостею зустрічі була маріупольська поетеса Оксана Стоміна, котра, волею долі в ці дні опинилася в столиці, і знайшла можливість завітати до нас. Оксана читала власну поезію, послухавши яку, хто не знав, дізнався, а хто знав, переконався, що Маріуполь - місто славне, героїчне, українське, яке просто так не зламати, і що життя триває, і для всіх нас зараз головне - не впадати у відчай, а навпаки, набиратись сил, рішучості, терпіння, і йти вперед, боротися за свою землю, своїх дітей, своє достойне, гідне майбутнє...
Опісля, перегорнувши цю мінорну сторінку, ми почали говорити про життєствердне, - про любов і людські стосунки, красу природи і красу людини, позитивне ставлення до життя і про кожного своє щастя...
Було багато щемливої лірики: поетеса Тетяна Яровіцина разом з донечкою Таєю читали поезію, бардеса Тетяна Доміловська виконувала пісні, Тетяна Гончарук представляла виставку картин на грамплатівках, - а зал сидів, принишк, аплодував, і раділи ми, і сумували, і різні почуття оті прекрасні Тетяни у нас викликали.
Та найголовніше, - хоч на пару годин глядачі випали із привичних тривожних буднів, зробили певну емоційну перезагрузку, і по закінченні зустрічі виходили із залу усміхнені, окрилені, натхненні.
А це і є наша головна місія - дарувати людям радість, робити життя кращим...


















Немає коментарів:

Дописати коментар