середу, 22 листопада 2017 р.

Концерт хору «Осіннє золото»

Концерт хору «Осіннє золото»

Сучасні бібліотеки, не тільки надають інформацію, але й організовують одним користувачам  дозвілля, а іншим допомагають продемонструвати свої таланти.
Бібліотека Реріха – це простір, де є місце і час для людей будь-якої вікової  категорії. Це простір – де комфортно та затишно, де можна зустрітися з друзями та однодумцями, поспілкуватися та провести з користю час. Особливо це важливо для літніх людей, для яких спілкування та можливість бути корисними, почутими, оціненими має велике значення.
22 листопада в літературно-мистецькій вітальні бібліотеки відбувся концерт  хору «Осіннє золото» (художній керівник Олена Лебєдєва). Репертуар вразив своєю багатою палітрою. У виконанні артистів звучали українські старовинні маловідомі народні пісні, білоруські, російські та єврейські. Під час концерту звучали  і українські народні гуморески у виконанні Петра Жеребко.
Аудиторія перейнялася енергетикою та позитивним настроєм злагодженого та зспіваного хору. Присутні залюбки підспівували знані мелодії та гучно аплодували.  Велика вдячність організатору та керівнику хору «Осіннє золото» Олені Лебедєвій та солістам хору: Ковальонок Прасковії, Тиндик Лідії, Горбаченко Валентині, Жеборовському Віктору, Конофольському Віталію, Тюрінок Ользі, Шемет Варварі та Ярмак Галині.
Після концерту  наша читачка Сторожук Елеонора прочитала вірш-подяку для артистів та нашої бібліотеки та наголосила: «Ваша бібліотека – краща за будь-який будинок культури! До вас завжди хочеться приходити!».

Для нас з артистами це були справжні аплодисменти!






Немає коментарів:

Дописати коментар