середу, 8 листопада 2017 р.

"ДЕТЕКТИВ У БІБЛІОТЕЦІ"


"ДЕТЕКТИВ У БІБЛІОТЕЦІ"
Сьогодні в бібліотеці імені Реріха було людно, адже до нас завітав справжній майстер детективного жанру В’ячеслав Васильченко – автор шести романів та низки оповідань, лауреат «КОРОНАЦІЇ СЛОВА» (2012, 2013, 2014), володар премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив (2015), оди з переможців конкурсу малої детективної прози «Це ж елементарно, Сер…» (2015), володар гран-прі конкурсу малої детективної прози (2016).
Аудиторію складали учні 5-х класів ЗОСШ № 149, учні Київського вищого професійного училища №46 та слухачі Університету третього віку. Отже три різні вікові категорії в цей день об’єднала любов до детективів та бажання зустрітися та поспілкуватися з письменником, який створив славнозвісний образ головного героя всіх свої романів – київського професора словесності Богдана Лисицю, який завжди опиняється у вирі таємничих подій та небезпечних пригод, за якими ми читачі затамувавши подих спостерігаємо.
Під час зустрічі автор зачитував афоризми, читав свої вірші, презентував посібники з української мови та познайомив аудиторію з своїми детективними романами. 
Спілкування було напрочуд легким та невимушеним, автор прекрасно володів різновіковою аудиторією та відповідав на запитання. А розповідь про цікаві та кумедні факти з свого життя, зробило письменника ближчим та зрозумілим. 
В фондах нашої бібліотеки з’явилися два прекрасних романи автора «TATTOO Читання по очах» та «Жорстокі ігри Вельзевула».
«Нарешті в українській популярній літературі з’явився детектив принципово західного зразка. Це коли нема нічого зайвого…На вбивцю герої та читач натраплять там, де найменше шансів з ним перетнутися. Закручена, але не заплутана історія…» - Андрій Кокотюха.



Немає коментарів:

Дописати коментар