неділю, 1 березня 2020 р.

«Animals»


Відкриття художньої виставки 


В перший день весни наша бібліотека відкрила унікальну виставку художників-анімалістів. Більше п’ятдесяти художніх робіт виконаних різними матеріалами та в різних техніках надали двадцять два художника віком від 10 до 80 років з різних міст України, яких об’єднує любов, повага до тваринного світу та бажання творити в анімалістичному жанрі. Споглядання картин з зображенням братів наших менших викликало неймовірне захоплення та позитив гостей виставки. 

Цікава лекція від художниці Світлани Грамм про історію анімалізму з розіграшем авторських листівок Світлани Кліменко, розіграш чотирьох картин, наданих художниками Тетяною Сенченко з Харькова, Світланаою Грамм та Катериною Лукіною, музичні вітання від Лауреата Міжнародних конкурсів піаніста Волохоновича Віталія Івановича, вокального дуету «Сестри Наруцькі», вокалістки Вероніки Осінцевої зробили цю зустріч яскравою, цікавою та незабутньою. 

Всі учасники виставки та артисти отримали Грамоти, Подяки, квіти від бібліотеки та подарунки - картини від художниці Світлани Грамм. Після закінчення заходу у атмосфері невимушеного спілкування відбулася фотосесія на згадку. Для кожного присутнього це було справжнє свято творчості! 

Бібліотека – це місце, куди кожний приходить по своє! 

Виставка діє з 1 по 26 березня.





















Немає коментарів:

Дописати коментар