вівторок, 30 травня 2023 р.

«ЗНОВУ ЦВІТУТЬ КАШТАНИ»

Концерт до Дня Києва









Кияни можуть відсвяткувати День Києва деінде! А відсвяткувати його в своїй бібліотеці, взагалі класно! Живеш поруч, зручна локація, знайомі працівники, які знають тебе і твої уподобання!
28 травня в нашій бібліотеці відбувся концерт співачки Світлани Клочкової-Коваленко – Лауреата Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів; Володарки Гран-Прі Міжнародного конкурсу «Шевченко єднає народи» та «У галицькім колі»; Володарки Золотої Зірки Міжнародного конкурсу імені Квітки Цісик. Пані Світлана декламувала вірші Юрія Тітова та Тетяни Білаш-Даншиної та власні поезії. У її виконанні прозвучали українські народні пісні, романси та авторські пісні сучасних авторів, композиторів та авторів 20 століття: «Чорнобривці», «Вишиванка», «Два кольори», «Три поради», «Коханий», «Місто спить», «Києве мій», «Київський вальс» та інші пісні – такі знайомі, і такі улюблені для кожного українця, спонукали аудиторію підспівувати та створили дійсно святковий настрій!
На концерті відбувся перший сольний виступ Єлізарової Валерії (6 р.), вона виконала пісню «Наче дві подружки». Радіємо, що бібліотечна сцена стала для неї першою.
Подивитися трансляцію прямого ефіру з концерту можна за посиланням:


Немає коментарів:

Дописати коментар