четвер, 2 листопада 2017 р.

«Тримай живе слово в бібліотеці Реріха»!

«Тримай живе слово в бібліотеці Реріха»!


2 листопада 2017 року до нашої книгозбірні завітали сучасні українські письменники, літератори Роман Кухарук, Тетяна Іванчук, Світлана Макаревська, Віра Свистун та Тетяна Шпичук з просвітницьким проектом «Тримай живе слово». Проект започаткували «Український клуб» (голова правління Роман Кухарук) та Літературний форум (голова правління Тетяна Іванчук).
Напередодні Дня української писемності та мови, який ми відзначаємо 9 листопада, в нашій бібліотеці звучало українське поетичне слово. Автори по черзі читали аудиторії свої вірші, в яких кожний відобразив свій внутрішній світ, свої емоції та почуття.
Юнацька аудиторія – учні Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва з інтересом слухала поезії, адже автори читали про такі прості, і в той час, такі важливі речі, як любов та дружба, вірність та порядність. 
Під час зустрічі розігрувалися в лотерею книги авторів Літфоруму. Юнаки та дівчата задавали питання авторам, а кожна відповідь розкривала та давала уявлення про письменника.
На запитання:
- Чи можна навчитися писати? 
Роман Кухарук відповів:
- Ні! Але якщо Бог дав людині талант, вона повинна його розвивати, бо талант дається для розмови між Господом і людьми. Ми, письменники, щасливі, бо знайшли своє улюблене діло – писати для людей!


Поетеси Віра Свистун та Теяна Шпичук.
Поетеси Світлана Макаревська, Тетяна Іванчук, Віра Свистун, Тетяна Шпичук.
Поетеса Світлана Макаревська
Голова правління "Українського клубу", письменник Роман Кухарук. 

Немає коментарів:

Дописати коментар