понеділок, 3 листопада 2014 р.

"На цій землі нас не здолати"

    Символічно, що 28 жовтня, в день визволення України від фашистських загарбників небайдужа мистецька спільнота зібралася, щоби допомогти тим, хто сьогодні визволяє нашу землю від загарбника, який донедавна був другом, - від російського окупанта.
І нехай це війна неоголошена, і нехай багато чого поки що не називається своїми, досить жорсткими іменами, - пасіонарна частина суспільства робить все, що може, щоби полегшити долю тих, хто дарує нам мирне небо.
Національний музей літератури організував благодійний захід "На цій землі нас не здолати". Тут поєдналося багато: аукціон, лотерея, майстер-класи, автограф-сесії, концертна програма, і над усім цим приємне спілкування з небайдужими людьми.
Бібліотека імені М. Реріха, з подачі ініціатора заходу письменниці Марії Морозенко організаційно долучилася до цієї шляхетної справи, а також внесла і свою "каплю в океан" придбавши цікавезні книжки українських та зарубіжних письменників, - Юрія Щербака, Всеволода Нестайка, Сашка Дерманського, Антоніни Листопад та Роальда Дала. А за одну з книжок, а саме, "Таємне товариство боягузів та брехунів" Лесі Ворониної з автографом авторки прийшлося поборотись на аукціоні.

книжок багато, вибираємо...

 уже вибрали

розпочався аукціон

перший книжковий лот - Леся Воронина

  тепер цю книжку читатимуть в нашій бібліотеці

 а гроші за неї - в скриньку

інтерв'ю для ЗМІ

 знову інтерв'ю

ініціатор. організатор заходу письменниця Марія Морозенко та активний учасник завідувачка бібліотекою ім. Реріха Іванна Щербина
підтримуємо своїх - "Голуби миру" від бібліотеки ім. Вершигори







Немає коментарів:

Дописати коментар