вівторок, 12 травня 2015 р.

Ірен РОЗДОБУДЬКО і "ГУДЗИК - 2"

Знану й титуловану сучасну українську письменницю й журналістку Ірен РОЗДОБУДЬКО в своїй бібліотеці ми чекали давно, мабуть, ще з часів прочитання першого "Гудзика", - і ось "ГУДЗИК - 2 10 років по тому", і ми втиснулися в щільний розклад шанованої письменниці.
І пані Ірен, нарешті, в нашій бібліотеці.
Зустріч розпочалась з розмови про сучасну літературу, її теперішні тенденції і тренди. Пані Ірен вертала нас в недалеке минуле, провівши своєрідний екскурс по процесі появи жанрів та стилів новітньої української літератури, яку ми вже добре знаємо сьогодні, і в становленні якої героїня нашого вечора відіграла значну роль. А ще, пані Ірен - людина з сильною громадянською позицією, і розмова якось сама собою перейшла до нас сьогоднішніх, до того, що відбуваються з нами зараз на емоційному, ментальному, і навіть побутовому рівнях.

Продовженням вечора був виступ відомого поета і барда Ігора ЖУКА. Його неповторно-щемлива громадянська лірика звучала в тон заданому п.Ірен настрою. Приємною несподіванкою став для нас виступ дуетом! талановитого, творчого подружжя Ірен та Ігоря.
Отож, очікувана зустріч відбулася. Наші читачі розходились із відчуттям легкості й наповненості, із розумінням того що ми - сильна нація, що ми можемо набагато більше, ніж самі ми про себе знаємо!!!

А ми щиро дякуємо шановним нашим друзям, за те, що несете світло, що підтримуєте людей своєю працею, творчістю, впевненістю у тому, що все у нас Буде Добре.
 Чарівна пані Ірен
 розпочинаємо презентацію 
зал завмер в очікуванні
 пані Ірен змушує думати й задумуватись
 слово взяв поет і бард Ігор ЖУК
 вслухаємось у неповторний голос Маестро
 юні шанувальниці письменниці
 всі хочуть книжку
автографи, автографи...

Немає коментарів:

Дописати коментар