неділю, 23 вересня 2018 р.

Архітектура в мініатюрі

Відкриття виставки картин Йосипа Осташинського

23 вересня в бібліотеці ім. М. Реріха відбулося відкриття 109 персональної виставки Заслуженого художника України Йосипа Борисовича Осташинського – автора запатентовоної техніки створення барельефних картин, які виготовляє із сірників. До уваги відвідувачів представлено 23 унікальних 3D картини: палаци, храми, собори, синагоги, фортеці та костели. Всі вони вражають своєю схожісттю з оригіналами та викликають захоплення історичним минулим. Під час відкриття виставки відбулося нагородження Йосипа Борисовича Всесвітнім Орденом Зірки «КРЕДО» за версією журналу «Київ Дипломатичний» за значний особистий внесок у державний та культурно – освітній розвиток України. Примноження національних традицій та спадщини країни. Вірність народу України, патріотизм, відвагу, високий професіоналізм, за громадську позицію та активну волонтерську діяльність спрямовану на патріотичне виховання молоді. Вмінню творити прекрасне власними руками та прищеплювати майстерність чуйність та порядність молодому поколінню. Йосип Борисович Осташинський займе почесне місце серед вже нагороджених . Це Борис Патон, Леонид Каденюк, Билл Клинтон, Богдан Ступка, Пьер Ришар, Монсеррат Кабалье, Гарри Мур, Евгенія Басалаева та інші. Віримо, що його нагородження, його робота стане прикладом для усіх, хто дбає про майбутнє України. Висловлюємо подяку виробничому партнеру Всесвітнього Ордена Зірки "КРЕДО" майстерні Сергія Остапова. Вручив Орден керівник проекта Роман Каширін. Привітати Йосипа Борисовича з почесною нагородою та відкриттям виставки завітали прихильники його таланту, серед яких художники, музиканти, депутати, волонтери, письменники, поети.
Виставка «Архітектура в мініатюрі» випромінює Благодать, Тепло та Радість, адже всі картина художника наповнені особистою позитивною енергетикою та освячені духовними настоятелями.
Виставка діє з 1 вересня по 15 грудня.

 Заслужений художник України Осташинський Йосип Борисович .

 З красивими українськими піснями на виставку завітали Адріана та Мідєя Наруцькі.
 Грамоту за проведення 109 персональної виставки "Архітектура в мініатюрі" в бібліотеці ім. М. Реріха та повагу до національних традицій України і культур різних народів від ЦБС Солом'янського району м. Києва вручила завідувачка бібліотеки Чернова Світлана
 Під час відкриття виставки "Архітектура в мініатюрі" відбулося нагородження Осташинського Йосипа Борисовича Всесвітнім Орденом Зірки "КРЕДО" за версією журналу "Київ Дипломатичний" . Вручив Орден керівник проекту Роман Каширін.
 Під час відкриття виставки відбулася презентація книги Анатолія Лазаренко "Архітектура в мініатюрі", в якій автор висвітлив життєвий і творчий шлях Осташинського Йосипа Борисовича.


Олександр Шевченко вразив присутніх своїм артистизмом та віртуозною грою на скрипці.

Немає коментарів:

Дописати коментар