неділю, 18 листопада 2018 р.

Виставка картин "На грані реальності"


Відкриття виставки картин В’ячеслава Васильєва
«На грані реальності»
«Ми не можемо змінити час свого перебування в своєму тілі, не можемо кардинально збільшити довголіття, але ми в змозі замислитися над сенсом людського життя. А вищий сенс життя – в пізнані своєї душі, шлях до якої йде через любов та моральне очищення помислів та віру в досягнення своїх цілей».
«Наше сонце підсвічує нам все життя, сонячний годинник запущений Богом відраховує наш час, і як ми його використаємо залежить тільки від нас».
Саме ці слова стали гімном виставки картин В’ячеслава Васильєва «На грані реальності» – художника, який став творити тільки в 40 років. Художнім доробком автора стали тридцять картин езотерично-філософського, космічного та екологічного напрямків, які в повній мірі передали його багатий внутрішній світ та особисте бачення Всесвіту. Ці роботи можна розглядати годинами, і кожний побачить в них щось своє, а головне вони спонукають замислитися над нашим буттям, над сенсом життя, над проблемами екології. Музикальною окрасою виставки стало віртуозне виконання класичних творів піаністкою Людмилою Руднєвою.
Дякуємо дружині художника Наталії Подольській, яка презентувала виставку та яка впродовж двох років після того, як пішов з життя В’ячеслав, зберігає пам'ять про нього.
Виставка діє до 31 січня 2019 року.








Немає коментарів:

Дописати коментар