неділю, 3 лютого 2019 р.

Відкриття виставки "Краса духовної єдності"

БІСЕРНА МАГІЯ

3 лютого в літературно-мистецькій вітальні бібліотека відбулося відкриття виставки творчих робіт подружжя Самикіної Надії Іванівни та Бєлана Юрія Федоровича – жителів м. Кіровська Донецької області. Ця родина до останнього знаходилась в рідному окупованому місті і вела волонтерську роботу, але у вересні 2014 року все ж таки змушена була виїхати. Їм вдалося вивезти з собою найцінніші скарби свого життя – власні творчі роботи та роботи вихованців гуртка «Перлинка» Будинку дитячої творчості м. Кіровська Донецької області, адже вони більше десяти років очолювали цей гурток, який підтвердив звання «Зразковий художній колектив». У 2015 році мав би стати «Народним художнім колективом»… Не судилося.
Сьогодні Юрій та Надія живуть в місті Києві, влаштувалися на роботу, яка не відповідає їх фаху, але яка дає їм можливість винаймати скромне житло і продовжують жити! Жити надією на повернення до рідної домівки, до рідного міста, до справи всього життя – творити прекрасне та передавати молодому поколінню свій досвід!
Під час відкриття виставки Надія та Юрій розповіли свою історію та демонстрували свої шедеври, а це – вишиті бісером картини різної тематики, прикраси, сувеніри, оздоблені бісером одяг, сумки, клатчі, галстуки, годинники, серветки, вази тощо. Цікаві розповіді перемежовувалися музичними номерами від піаністки Людмили Руднєвої. Класична фортепіанна музика та бісерна магія наших митців стали справжнім актом духовної та культурної релаксації для наших гостей.
Будь-який предмет в руках Надії та Юрія перетворюється на справжній витвір мистецтва, в чому ми сьогодні всі переконалися! А ще, це яскравий приклад, як жити повноцінним життям, незважаючи на життєві негаразди!Сьогодні Юрій та Надія живуть в місті Києві, влаштувалися на роботу, яка не відповідає їх фаху, але яка дає їм можливість винаймати скромне житло і продовжують жити! Жити надією на повернення до рідної домівки, до рідного міста, до справи всього життя – творити прекрасне та передавати молодому поколінню свій досвід! Під час відкриття виставки Надія та Юрій розповіли свою історію та демонстрували свої шедеври, а це – вишиті бісером картини різної тематики, прикраси, сувеніри, оздоблені бісером одяг, сумки, клатчі, галстуки, годинники, серветки, вази тощо. Цікаві розповіді перемежовувалися музичними номерами від піаністки Людмили Руднєвої. Класична фортепіанна музика та бісерна магія наших митців стали справжнім актом духовної та культурної релаксації для наших гостей.Будь-який предмет в руках Надії та Юрія перетворюється на справжній витвір мистецтва, в чому ми сьогодні всі переконалися! А ще, це яскравий приклад, як жити повноцінним життям, незважаючи на життєві негаразди!





Немає коментарів:

Дописати коментар