понеділок, 7 жовтня 2024 р.

«Римовано любов’ю у війні»

Презентація поетичної збірки

6 жовтня в нашій бібліотеці відбулася презентація поетичної збірки «Римовано любов’ю у війні» поетки, волонтерки, нашої колеги – бібліотекарки бібліотеки імені Івана Багряного Тетяни Олійникової.

Війна – тяжкі реалії сьогодення, яка так чи інакше торкається кожного. Торкнулася вона і Тетяни – на війні загинув її чоловік Вадим Лабунський, стрілець-евакуатор, який з початку повномасштабного вторгнення знаходився на передовій і встиг врятувати сотні наших воїнів. Ця збірка про війну, любов, людяність та добро, саме чоловіку вона писала свої поезії.

Під час презентація глядачі зрозуміли і відчули, в яких нелюдських умовах перебувають наші воїни на передовій, забезпечуючи нам значно краще життя. Відео і фото з «нуля» та розповіді Тетяни занурили присутніх в ті умови.

Як волонтер, Тетяна продемонструвала присутнім, що саме передається захисникам на фронт, а це: каремати-ноші, спальники, костюми-дощовики, снайперські «кікімори», окопні свічки, зимові маскувальні костюми та інше.






Своїм життєвим прикладом Тетяна показала, що попри непоправний біль втрати, необхідно продовжувати боротьбу з ворогом на будь-якому фронті.

Немає коментарів:

Дописати коментар