вівторок, 16 вересня 2014 р.

Особливі друзі бібліотеки

Не кожна бібліотека може похвалитися такими чудовими гостями...
Сьогодні, в рамках програми соціалізації молоді з функціональними можливостями до нас завітали учні Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом'янського району м. Києва під чуйною опікою соціального вихователя Центру Олени Плисюк.
Була цікава екскурсія бібліотекою, - і нам радісно було на душі від того, що ці світлі, сонячні діти посміхаються, що їм приємно знаходотись в неповторній атмосфері книжки, картини, музики...
Ми розказали й показали що воно таке "бути читачем", ознайомили з нашим фондом та азами користування бібліотекою, і в результаті, як читальна зала, так і абонемент поповнились новими, дуже відповідальними, особливими читачами.
А ще, нам дуже хочеться для цих особливих чудових молодих людей, котрі вже з перших хвилин зустрічі просто зачарували наш колектив, і ми вже встигли їх полюбити, - нам справді хочеться вносити свою маленьку лепту у формування їхнього позитивного самопочуття, тому ми з нетерпінням вже чекаємо на ваші наступні відвідини, та радіємо знайомству з вами, нові наші, особливі друзі.























Немає коментарів:

Дописати коментар