понеділок, 23 березня 2015 р.

Олена Осмоловська і читачі покоління Google

Разом з кінцем березня приходить до нас Всеукраїнський Тиждень дитячого читання.
Скептик каже - формальницй привід нагади, що сучасні діти беруть до рук гаджети замість книжок. А ми кажемо - чудова нагода привернути увагу до того, скільки, що і як читають наші діти. А вони, повірте, - читають!!!
Думаю, нікого не треба переконувати, що читаюча дитина сьогодні - думаюча доросла людина завтра...І тому, хто як не ми, бібліотекарі, здатні й повинні виховувати у дітей смак до гарної, якісної літератури!
Тут взаємодіємо з усіма учасниками читацько-книжкового руху (літератори, видавці, освітні заклади) для послідовного та наполегливого відновлення престижності читання у нашій країні, починаючи від наймолодших її громадян))

І дуже приємно в цій справі відчувати дружнє, надійне плече наших сучасних письменників.

Сьогодні хочемо подякувати дитячій письменниці та видавчині Осмоловська Олена за цікаве, жваве, приємне спілкування з нашими маленькими читачами. Дитячі сердечка уже з перших хвилин зустрічі відкрилися перед привітністю, щирістю, дружелюбністю чарівної Олени. Тематикою зустрічі була Казка. Діти грали, читали, розповідали про улюблені казки, і навіть намалювали і подарували письменниці свої малюнки з казковими героями, за що отримали на пам*ять від gані Олени подарунки.

Ми переконані, - такі зустрічі запам'ятовуються надовго. А ті зернятка Добра і Знання, які пані Олена подарувала дітям проростуть в їхніїх душах міцними пагонами Любові і Мудрості. А це усім нам так необхідне...











Немає коментарів:

Дописати коментар