четвер, 12 березня 2015 р.

Весна - надихає, молодь - будує плани, молодість - не боїться!!!

Сьогодні - час молодих. Молодість не боїться...
Те, що зараз сприймається старшим поколінням як ледь не катастрофічний кінець усталеного устрою, для молодих людей це - початок нової епохи. В тих, кому за ..., - руйнуються багато стереотипів, йдуть шкереберть невідомо ким усталені рамки й правила, а молодь - будує плани! Молодь - не боїться...
Таку очікувану весну в нашій бібліотеці розпочали ми, всупереч всьому, з веселості, життєлюбства, краси і радості.
Бо життя все перемагає, бо хоч би як нам зараз було не просто жити, ми не маємо права розучитися жартувати та веселитися, сміятися та радіти життю.
І хоч би хто яким пережитком не вважав день 8 Березня святом, саме йому, отому 8 Березня, що символізує початок весни і розквіт краси, а насправді у всьому світі є Міжнародним Днем боротьби за права жінок і міжнародний мир, - ми присвятили наш перший весняний концерт "Його Величність - Романс".
Святкову програму для наших відвідувачів підготували студенти та випускники Національної Академіїї Керівних Кадрів Культури і Мистецтв: . А Музою вечора та натхненним керівником концерту була наш улюблений педагог, - головний режисер Академічного ансамблю пісні і танцю Державної Прикордонної служби України, Заслужена артистка України Олена КОСІНОВА.
Концерт пройшов гарно, - молоді, талановиті артисти, радували слух і зір уже вибагливих наших відвідувачів, було багато квітів та аплодисментів, багато приємних слів та гарних побажань.
І ми дякували! Дякували артистам за подаровані усміх та надію, за відчуття радості й веселості, за позитив, енергію, за те, що наша сучасна молодь - це люди нової якості, які готові вбудовувати власну працю, власний успіх у стратегію загального процвітання нашої держави.
А значить, всупереч всьому, у нас - гарне майбутнє!!!























Немає коментарів:

Дописати коментар