суботу, 3 жовтня 2015 р.

Мистецтво жити. Вернісаж Стаса Мельничука

Мистецтво буває різним.
Високим і доступним, простим і геніальним, зрозумілим і не дуже...
Та є одне, творити яке може і повинен кожен з нас, це - МИСТЕЦТВО ЖИТИ
Жити за будь-яких обставин, жити, всупереч всьому, жити - бо життя дається один раз!
І ми цьому вчимося, і ми цьому вчимо, і ми цим мистецтвом надихаємося, ділимося, допомагаємо.
Допомагаємо тим, хто слабкіший, тим, хто потребує і чекає трішки більше нашої уваги, опіки, турботи, хто вірить у Мрію і у Диво.
І такими маленькими подіями робимо життя наше кращим!
В перший день жовтня в бібліотеці відбулася гарна, довгоочікувана подія - бібліотеку вперше відвідали учні Ліцею-інтернату №2, дуже гарні, розумні виховані діти. І відвідини були теж з гарної нагоди, - вернісажем картин особливого художника Станіслава Мельничука ми розпочали проект "Мистецтво жити. Жити за будь-яких обставин".

Разом з ініціатором проекту Казкаркою Джінні, письменницею Evgenia Pirog "школярі вчилися "читати" картини, сприймати емоції, народжені живописом, музикою, словом. Кожен сюжет картини знаходив своїх палких прихильників і породжував спогади, мрії, бажання.
Картина "Україна 2250" надихнула загадати бажання: Україні - миру, світлого майбутнього нам усім!Ще одне "потаємне" бажаня школярів Ліцею - прикрасити цією картиною куточок відпочинку в Ліцеї - будемо плекати і сподіватися на здійснення! Адже аж ТРОЄ лицеїстів на ім'я Влад, що були у залі, мають стати запорукою цьому Смайлик «smile»
Шукаємо "реальних" Чарівників!! Смайлик «smile»
Джінні розкрила деякі секрети живопису, разом і до музики доторкнулися, встигли й завзято поспівати. Тож на завершення школярі змалювали Дитячий Всесвіт, для якого знайшли свої рецепти досягнення гармонійного життя, чим радо діляться з вами. ТО "Всі мрії" та Всеукраїнська ініціатива Додай читання - Add Reading запрошують до активного розвитку теми: застосувати можливості терапевтичного впливу мистецтва та шукати у власних емоціях спільні рецепти мистецтва щасливо жити." за матеріалами сайту www.vsimrii.in.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар