четвер, 2 червня 2016 р.

Діти не можуть чекати

  Дуже часто, говорячи про захист дітей маємо на увазі їх матеріальне та фізичне забезпечення, рідко - те, що формує їх світогляд. Книги - найпростіше, найдоступніше, і водночас, найцінніше що дає змогу дитині розвиватись й гідно виростати. Зараз у нашому соціумі культура читання шкутильгає, та діти не можуть чекати...
Тому, до Дня захисту дітей з ініціативи та разом з керівником дитячого відділу Спілки письменників України, письменницею Марією Морозенко наша бібліотека та бібліотека ім. Чкалова відвідали школу-інтернат №2.
Наше завдання було просте - передати бібліотеці школи-інтернату книги зібрані багатьма небайдужими людьми, письменниками, колегами (окрема велика подяка Національній бібліотеці України для дітей) та розширити партнерські стосунки з самим закладом.
Впорались із завданням відмінно - фонд бібліотеки збільшився на більш ніж 80 дитячих книг і журнлів, а ми з початком нового навчального року запланували спільні читацькі активності, творчі учнівські виставки та майстер-класи, соціальні екскурсії до бібліотек нашого району.
А ще, мабуть, найголовніше - ми побачили, познайомились з людьми, які віддані своїй роботі, які люблять дітей, і дуже небайдужі до того, яким буде наше суспільство завтра.


Немає коментарів:

Дописати коментар