середу, 4 жовтня 2017 р.

«Не відміряна міра» - презентація поетичної збірки Лілії Батюк-Нечипоренко.


«Не відміряна міра»

4 жовтня в літературно-мистецькій вітальні бібліотеки наші читачі мали унікальну можливість насолодитись чудовою поезією поетеси Лілії Батю-Нечипоренко, поезією, що надихає на щастя!
Знайомство з цією неординарною жінкою розпочалось теж неординарно. Пані Лілія запропонувала всім цікавий експеримент. Кожний присутній витягував фант з назвою вірша і номером сторінки її нової поетичної збірки, після чого вона зачитувала зазначений вірш. А він, як не диво, дуже підходив тій людині, яка витягувала його. Так знайомились один з одним! Атмосфера склалася настільки дружня, що пані Ліля пішла ще на один експеримент – заспівала власну пісню. До цього вона ніколи не співала на таких зустрічах. «Тільки коли відчуваєш, як люди тобі відкриваються , хочеться відкритися перед ними ще більше», зазначила поетеса.
На презентацію збірки з вітаннями прийшли друзі пані Лілії, колеги по цеху – поети Тетяна Іванчук та Серго Сокольник, які декламували власні вірші та поет і музикант В’ячеслав Купрієнко.
Не кожен вірш лягає на музику, не кожен вірш стає піснею, а вірші Лілії Батюк-Нечипоренко навіть в прозі (верлібри) звучать як пісня. Не даремно вона дипломант багатьох фестивалів авторської пісні і співаної поезії.
Знайомством з яскравою особистістю, яка своїм талантом осяяла холодний осінній вечір та подарувала кожному краплинку тепла і сонця, запам’ятається надовго нашим читачам. Це дійсно поезія, що надихає на щастя!
 Поетеса Лілія Батюк-Нечипоренко.

 Поетеса Тетяна Іванчук.
 Поет Серго Сокольник.
 Поет, музикант Вячеслав Купрієнко, поетеса Лілія Батюк-Нечипоренко.

Немає коментарів:

Дописати коментар