вівторок, 23 жовтня 2018 р.

Видавництво Старого Лева в бібліотеці ім. М. Реріха!


Зустріч з предстаником ВСЛ Саломе Енгибарян
Бібліотека ім. М. Реріха обслуговує різні вікові категорії читачів, і кожний тут знайде літературу на будь який смак. До бібліотеки ходять родинами, і  ми можемо задовольнити читацький смак кожного. Дуже популярною  є зона дитячого читання, це комфортне місце, де можна вибрати книгу з веселої шафи-будиночку, обміняти іграшку на toy-кросінгу, помалювати, пограти, почитати та взяти книжку додому. Обслуговуючи таку вибагливу аудиторію, ми намагаємося бути в курсі книжкових новинок, запрошуємо на зустріч з дітьми письменників та видавців. Цікавою і корисною видалася зустріч з Видавництвом Старого Лева. Представник видавництва Саломе Енгибарян провела в нашій бібліотеці декілька зустрічей з дітьми різної вікової категорії і представила їм книжкові новинки та познайомила з діяльністю видавництва.
Під час зустрічі з дітками 4-6 рочків садочку №360 та вихованцями англійського дитячого клубу JASMINKA пані Саломе представила – книжки-картонки, книжки-картинки, інтерактивні книжки, книжки білінгви для тих, хто робить перші кроки у вивченні англійської мови. Яскраві, пізнавальні, цікаві з елементами гри, фантастичні, космічні, пригодницькі – всі вони гарної якості та з екологічних матеріалів вражали дитячу уяву та заохочували до читання. А під  іншої зустрічі дітьми 9-12 років п’ятикласниками ліцею КПІ,  була представлена  художня, науково-пізнавальна, мотиваційна література – книжки на будь-який смак, як для хлопців, так і для дівчат. Яскравим показником вдалої зустрічі став той факт, що майже кожна дитина пішла з бібліотеки з книжкою!
Видавництво Старого Лева засноване 13 грудня 2001 року Мар'яною Савкою та Юрієм Чопиком у Львові. Мар'яна Савка — незмінний головний редактор видавництва, поетеса, член АУП та НСПУ, лауреат Міжнародної журналістської премії ім. В. Стуса в галузі поезії. Юрій Чопик — гітарист львівського гурту «Мертвий півень».
До 2013 року основним напрямом діяльності видавництво було видання літератури для дітей і підлітків сучасних українських та іноземних авторів. У 2013 році видавництво започаткувало серію «Доросла література», значно розширивши тематику та аудиторію своїх видань. Сьогодні «Видавництво Старого Лева» займається випуском дитячої, дорослої літератури, освітніх книжок для дітей, кулінарних книг, ділової літератури, альбомних видань та ін.









 

Немає коментарів:

Дописати коментар