неділю, 23 грудня 2018 р.

«Концерт напередодні Різдва»


Звучить бандура стоголоса

23 грудня напередодні Новорічно-Різдвяних свят до бібліотеки ім. М. Реріха завітала колядницька ватага бандуристів-співаків Студії по підготовці акторських кадрів Національної заслуженої капели бандуристів ім. Г. Майбороди. У їх виконанні прозвучали українські колядки та щедрівки. Молоді, талановиті хлопці і дівчата продемонстрували красу і унікальність популярних піснеспівів та продемонстрували віртуозну довершену гру на бандурах. У виконанні Тетяна Лободи прозвучала давня дохристиянська щедрівка «Ой під вербою, під зеленою», завдяки цьому аудиторія мала можливість почути про що співали наші прадавні українці. Приємною несподіванкою після концерту став виступ поетеси Аліни Третяк, яка спеціально до цього заходу написала вірш про українську бандуру.
Українська пісня – величава, красива, мелодійна, в ній мудрість нашого народу, в ній прагнення до мирного співіснування та до гармонії з Всесвітом! 
Від імені колективу бібліотеки Реріха та всіх глядачів щиро дякуємо за розкішний концерт:
Лобода Тетяна – директор Студії
Даньшин Андрій – керівник хору
Борківець Ігор – керівник ансамблю
Студенти: Галецький Андрій, Руденко Дмитро, Скитиба Аліна, Гетьманська Олена, Мельник Катерина, Бородько Марина, Трохименко Настя, Васильченко Тетяна, Колчін Денис, Капранчук Влад, Калітенко Юлія.
Матеріал про концерт опублікований в газеті "Новий день" №51 від 29 грудня 2018року.











Немає коментарів:

Дописати коментар