четвер, 24 жовтня 2019 р.

«Булінг, кібербулінг, грумінг. Як убезпечити дитину»


                                           Правовий діалог 

в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право»
за участі Головне територіальне управління юстиції у місті Києві територіального управління юстиції у м. Києві.


Булінг – це агресивна, систематична і вкрай неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском.
У 2018 році в Україні до суїциду через булінг було доведено 60 дітей!
67% дітей стикалися з булінгом в школах в тих чи інших проявах!
Сьогодні наше суспільство отримало виклик такого явища, як булінг. Як з цим впоратися, як запобігти, яким чином воно виникло, хто є учасниками булінгу, які наслідки булінгу, які бувають види булінгу, що робити, коли ваша дитина, чи будь-яка інша стала жертвою булінгу, що робити, якщо ви стали свідком булінгу, яка правова відповідальність за булінг, і хто її несе. Це перелік питань, які обговорювалися під час правового діалогу соціальними педагогами загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва на чолі з методистом Підгорною Оксаною Олексієвною. Тема виявилася надзвичайно болючою, педагоги сьогодні безпосередньо стикаються з проблемою булінгу в школі, які часто і самі є незахищеними від такого явища.
Дякуємо Mariana BakajБакай Мар’яні Йосипівні головному спеціалісту Подільського району в місті Києві ВДРАЦС ГТУЮ у м. Києві за правову допомогу! 
Бібліотека – місце , куди кожний приходить по своє!







Немає коментарів:

Дописати коментар