неділю, 23 квітня 2023 р.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ТЕТЯНОЮ ЧЕРЕП-ПЕРОГАНИЧ

Презентація творчості


23 квітня у #Всесвітній_день_книги в нашій літературній вітальні відбулася творча зустріч з українською письменницею, журналісткою, авторкою 12 книжок, членом Національної спілки письменників України, Національної спілки краєзнавців України та Національної спілки журналістів України, лавреаткою національних і міжнародних премій Тетяною Череп-Пероганич.
Пані Тетяна представила аудиторії свої поетичні твори, в яких головною темою є Любов! Любов до рідної Батьківщини, до Матері, до Родини, до дітей, до коханої людини. Деякі твори писалися вже під час повномасштабного вторгнення московітів в Україну, тож пронизані болем та тугою, а ще вірою в краще майбутнє України. В поезії письменниці багато любові й тепла до самої Людини, її почуттів і цінностей. Це була лірика від серця до серця!
На захід завітали читачі бібліотеки, друзі, колеги письменниці привітати її з презентацією.
Безмежно дякуємо пані Тетяні за світлу добру поезію!



Ю́рій Перога́нич - український громадський діяч у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, культури й освіти, генеральний директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України, співзасновник громадської організації «Вікімедіа Україна».


На захід завітав Євге́н Васи́льович Бу́кет — український краєзнавець, журналіст і громадський діяч. Головний редактор газети «Культура і життя», член правління Національної спілки краєзнавців України, член Національної Спілки журналістів України. Для бібліотеки він передав у дарунок альбом «30 війн із Zаклятим сусідом».




Немає коментарів:

Дописати коментар