середу, 28 травня 2014 р.

Простір, привітний до дитини.

І в природі, і на календарі літо чимчикує до нас швидкими кроками. Коли до канікул залишились лічені дні, коли вільного часу стає все більше, і частенько діти проводять його за комп'ютером, - до нас на дитячий майданчик завітала поважна гостя, чудова письменниця, автор книжки "Як не заблукати в Павутині" Тетяна Щербаченко. Чому поважна?.. Та тому, з дітьми велася дуже важлива розмова про дуже-дуже серйозні речі , - про Всесвітню Павутину.
Таким благом цивілізації, як інтернет сучасні діти користуються ледве не з пелюшок. А чи знають вони як себе там безпечно поводити, як не втрапити в халепу у цьому всесвітньому лабіринті, як не стати жертвою злочинців, - велике питання...
І от на такі великі, важливі для безпеки дітей питання і давала відповідь чарівна пані Тетяна. Говорили про віртуальних друзів, про життя в грі, моделювали різні ігрові сюжети, а головне - мріяли про справи, які можуть змінити людство на краще.
і на завершення, - всіх, хто захоче закріпити все почуте та дізнатися щось нове, - в нашій бібліотеці вже чекає на читання книжка "Як не заблукати в Павутині".







Немає коментарів:

Дописати коментар