вівторок, 11 листопада 2014 р.

Додаємо читання - надихаємо на творчість!

 Всеукраїнська ініціатива "Додай читаання" - це вже бренд, який любителів читання завжди радує чимось неординарним та цікавеньким.
Зовсім недавно тут стартував "Книжковий марафон 42", що символічно названий за кількістю кілометрів у спортивній марафонській дистанції, і завданням якого є прочитати і розповісти друзям про цікаву книжку.
Ми, звісно, не могли пройти мимо такого книжково-читального руху, і запросили своїх читачів взяти участь у марафоні. Довго чекати не довелося: наші юні друзі, третьокласники гімназії біотехнологій №177 захотіли поділитися враженнями про зустріч з письменницею Євгенією Пірог та прочитанням книжки "Хлопчик Вітерець та Золота Планета" її авторства. Діти так надихнулися і зустріччю, і читанням, що вирішили не просто рекомендувати цю книжку своїм друзям, а й написати її продовження...
Отож, наші, без перебільшення, талановиті гімназисти разом зі своєю вчителькою Ольгою Миколаївною Кучерявою, добряче попрацювали: кожен написав своє продовження казки, намалював малюнок, і у нас, в бібліотеці зробили зустріч-презентацію "Я і Золота Планета".
Скажіть, чи може бути що кращим для розвитку творчого (та й не тільки творчого), мислення аніж коли прочитана книжка надихає, виховує, дає волю фантазії, орієнтує дитину на справжні вічні цінності.
Тому, коли бачимо ось такі результати, душа радіє, - дорога до книжки, до бібліотеки не заростатиме ніколи !


Немає коментарів:

Дописати коментар