вівторок, 12 травня 2015 р.

ДОБРО-ДІЙ в Музеї книг

Не мало й не багато, а "Міжнародний рукотворний артбук "Добро-Дій", якого створювали мешканці 15 країн разом з Всеукраїнською ініціативою Додай читання - Add Reading, знайшов "прописку" у Музей книги і друкарства України. На святкове дійство завітали добродії Александр Афонин, Осмоловська Олена, Оксана Кротюк, Issa Sadio Diallo, Алла Стецюк, школярі 267 гімназії разом з Alina Pirog, учні школи 5 з Наталія Єфремова. Гості переповіли про добрі справи і благочинні акції, які запроваджують у життя і намалювали сторінки до унікальної Книги.


Юна фея-добродійка Олівія та Svetlana Konoshchuk доправили сторінки з Австралії, школярі з міста Ополе, Польша, разом з Halina Szegińska-Prochorec спілкувалися з нами через скайп, допомогали порозумітися і побачитися Наталка Гончаренко та Anna Filinski Смайлик «smile
Свято створили чудові друзі бібліотекарі Lyudmila Strochkova, @Іванна Щербина, Лариса Кондратюк, а зберігати книгу, яка згодом стане не лише рекордно-пам'ятною, але й "стародруком" (років через 100 Смайлик «smile»
- чарівна директорка музею і фахівець із стародруків Валентина Бочковська.
Танцював гарнющий ансамбль "Адажіо", співали "Живи з добром" школярі 267шк., веснянкою розливалася неймовірна Сашенька Стецюк. Навчилися і танцю у ритмах Африки завдячуючи Стівенe Окурут.
За святковою подією спостерігала експерт Національного Реєстру Рекордів України Алена Коваленко, рішень і вердикту ще треба почекати." -

отак писала засновниця й натхненниця багатьох книжкових, навколокнижкових і доброчинних ініціатив, авторка сайту "Всі мрії", справжня Казкарка Джинні, дитяча письменниця Євгенія ПІРОГ про подію, яка мала місце бути 29 квітня, і участь в якій бібліотека імені М. Реріха брала саму безпосередню.
Ми були співорганізаторами старту писання Міжнародного рукотворного артбуку "Добро-Дій" на Книжковій виставці "Київська весна" в Українському домі, ми робили Добро, стимулювали наших користувачів малюватий писати про нього, збирали книжки для наших друзів-партнерів з бібліотеки-філії с. Поляниця Івано-Франківської області (зібрано вже 92 книги) і навіть були кур*єрами передаючи сторінки від маленьких читачів нашої дружньої карпатської бібліотеки до Міжнародного рукотворного артбуку "Добро-Дій"!
А тепер можемо втішатися результатами нашої спільної праці, - за підсумком фіксації експертом Національного Реєстру Рекордів України Алена Коваленко "Міжнародний рукотворний артбук "Добро-Дій" вноситься в Книгу Національного Реєстру Рекордів України!!!
вітальне слово від Головної Добродійки Країни, письменниці, мандрвниці і мрійниці Євгенії ПІРОГ
Книжка відкривається...
Книжка Національних Рекордів України чекає...







Немає коментарів:

Дописати коментар