середу, 27 травня 2015 р.

Бард Сергій Мороз: повертаємо втрачені позиції!

24 травня в бібліотеці відбувся концерт "Ярій, Душе" композитора і виконавця авторської пісні, барда Сергія МОРОЗА. Це був концерт-підсумок, концерт-сповідь: цьогоріч пану Сергію - 55!
А ще, концерт - це своєрідне привітання киянам напередодні святкування дня народження столиці, це, зрештою, дарунок Україні від її люблячого сина...
Те, що робить шановний музикант словами описати важко (відео буде трішки пізніше), його треба слухати, слухати серцем...
Рефреном зустрічі було питання "за що боремось?" . І відповідь звучала одна - за те, щоб Була Україна, а разом з нею і ми, її діти, її народ!
Така Україна, де є повага й порозуміння, довіра і терпимість, ініціатива і взаємодія, де можна вільно жити і дихати на повні груди, там де є простір Свободи і Творчості, Любові і Радості... Приємно, що сьогодні люди хочуть чути українську пісню, українських виконавців, що є бажання бачити людей нової якості, з високими моральними цінностями. В музичному мистецтві зараз народжується багато нового, відроджується несправедливо забуте, - повільно, але, слава Богу, все ж повертаються втрачені національні позиції в культурному просторі країни.
Артист Сергій Мороз
 і його глядач: хто аплодує, хто від задоволення очі заплющує, а хто милується дівочою красою ...
на вулиці спекотно, а у нас - добре!
Барди Аркадій Голубицький і Сергій Мороз та шанувальниці авторської пісні 
 Сергій Мороз і Аркадій Голубицький - Метри бардівської пісні
 Гості вечора - красиві україночки: поетеса Інна Ковальчук та викладач історії Ліля Старікова
 Давня шанувальниця барда, активна користувачка бібліотеки Нона Папикян


Немає коментарів:

Дописати коментар