понеділок, 25 травня 2015 р.

Приємно бути Чарівником і Фантазером...

Книжкова ВЕСЕЛКА - творча програма Всеукраїнської ініціативи "Додай читання" під час ХІ Міжнародної книжкової виставки в Українському Домі відбулася!!!.
Конкурси, квести, майстування, малювання, співання, танцювання, читання, фантазування... Багато тут всього було, чимало рук було прикладено, задумано й зроблено завдяки невпинному натхненню ініціаторки дійства, невтомній Казказці Джинні +Evgenia Pirog
Наша бібліотека осторонь не стояла, - в перший день виставки, 21 травня ми, разом з натхненниками та гостями виставки дали старт Кольоровим Книжкам.
Найпершим Веселковим рукотвором стала чарівна ЧЕРВОНА Книжка. Вигадували її спільно з письменницею Марією Морозенко на основі її щойноперевиданого "Івана Сірка", що несподівано переплівся з сюжетом чарівної Червоношапочкової казки .
Другий рукотвір - фантастична ФІОЛЕТОВА Книжка. Тут довелося попрацювати " Оповідкам про Мишеня" та його автору Вячеславу Купрієнку. Ми можемо тільки фантазувати, як шкідливе Мишеня вирушає в мрії разом з Феєю та Маленьким Принцем, а у Фіолетовій Книжці все це описано...
Кожна Кольорова Книжка - не проста: тут малюнки, ребуси, творчі завдання. І завершувати її будемо разом зі своїми читачами уже в бібліотеці.
А ще, приємний бонус - книжки в дарунок бібліотеці від доброчинної акції "Книга для друга" Всеукраїнської ініціативи Додай читання - Add Reading.
Ми щиро дякуємо добрим людям: Євген Брагінець, Видавництво Старого Лева, Видавництво Час Майстрів та всіх шановних Добродіїв за підтримку бібліотек та юних читачів!
І наша окрема, величезна подяка невтомній, чарівній і просто фантастичній Evgenia Pirog
Перший результат - Червона Книга від  Марії Морозенко та Євгенії Пірог
Друга - Фіолетова Книга
і її натхненник Вячеслав Купрієнко
Процес творення ...
і вже маленькі результати
Хвилина для серйозних роздумів



Немає коментарів:

Дописати коментар