суботу, 16 квітня 2016 р.

Олена ОСМОЛОВСЬКА і Квітті - книго-казко-терапія

Всі ми хочемо, щоб наші діти росли здоровими-послушними, добре вчилися, були добрими, розумними, щасливими...
Ми знаємо, як цього досягти - треба читати. Читати дітям, читати разом з дітьми, читати граючись, навчаючи, читати, навіть тоді, коли зовсім не хочеться, бо вже науково доведено - ніщо так позитивно не впливає на психоемоційний стан дитини як книго-казко-терапія!
Нова книжка дитячої письменниці Олени ОСМОЛОВСЬКОЇ та художниці Христини МАКАНИК "КВІТТІ" саме така - це розвиваюча книжка-гра, тут яскраві малюнки, розмальовки, навчальні елементи.
Навздогін Тижню дитячого читання та напередодні Книжкового Арсеналу ми презентували "Квітті" нашим маленьким читачам, - письменниця задавала тон читанню і обговоренню пригод, які відбувались із героєм Квітті, а художниця розважала діточок майстер-класом з малювання. Діти одразу ж включились у гру - фантазували, придумували та малювали кожен свою історію про казкового героя.
І всі хотіли мати таку книжечку - бо ж видання добре продумане. зроблене з любов'ю до маленьких читачів, радує якістю тексту, ілюстраціями та дизайном.
Ми втішили наших читачиків - тепер "Квітті" можна взяти у нас почитати, за що дякуємо нашим дорогим друзям, шановним Олені та Денису Осмоловським.




Немає коментарів:

Дописати коментар