неділю, 11 червня 2017 р.

«Тендітна сила»
Презентація поетичної збірки Тетяни Яровициної.
11 червня 2017 року в літературно-мистецькій вітальні бібліотеки ім. М. Реріха відбулася презентація поетичної збірки Тетяни Яровициної «Тендітна сила».  В книжці лірика болю і надії, яка народилася на зламі нашої історії. Розпечений злам проліг серцем кожного, кому болить Україна, хто стояв на Майдані, хто добровольцем пішов на фронт, хто став волонтером, хто втратив власний спокій, домівку, здоровя, але не гідність і не любов… Хто змінивши хід історії, з надією позирає на нас із небес… Про цих людей ідеться в книзі. «Тендітна сила» - це більше, ніж збірка віршів, це – справжній літопис доби, написаний поетом, тендітність якого – від жінки, сила – від України.
Поетично-мистецьке коло з однодумців, друзів та прихильників творчості автора змусило ще раз замислитися нам усіх над своєю громадянською позицією в цей нелегкий історичний час для України. Привітати піснею та поетичним словом Тетяну на презентацію завітали Юлія Вітранюк - лауреат пісенних конкурсів та фестивалів, срібний голос проекту "Непереможні", Гран-Прі Всеукраїнського конкурсу-фестивалю "Зоряний шлях"; Переможець Міжнародного проекту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи" Микита Чуканов;  Очільник проекту "Непереможні", автор-виконавць В'ячеслав Купрієнко, який  співав пісні на слова Тетяни Яровициної; воїн і поет Володимир Патола, автор збірки "Грань"; Михайло Андрійович Орлюк - відомий декламатор, один із засновників проекту "Тарас Шевченко єднає народи";  Галина Гілярівна Яблонська - Народна артистка України, ветеран української сцени, засновник Міжнародного проекту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи". 
         Вірші, які пише Тетяна Яровицина мають бути в шкільній програмі тому, що вчать на Українця!

 Тетяна Яровицина - автор поетичної збірки "Тендітна сила".
 Михайло Андрійович Орлюк - відомий декламатор, Засновник проекту "Тарас Шевченко єднає народи ".
 В'ячеслав Купрієнко - автор-виконавець, очільник проекту "Непереможні".
 Микита Чуканов - переможець Міжнародного проекту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи"ю
 Юлія Вітранюк - лауреат багатьох пісенних конкурсів-фестивалів, срібний голос проекту "Непереможні".
 Воїн, поет Володимир Патола - автор поетичної збірки "Грань".
 Світлана Чернова, Галина Гілярівна Яблонська - Народна артистка України, ветеран української сцени, засновниця Міжнародного проекту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи" та Іванна Щербина.



 Аудиторію складали друзі та прихильники творчості Тетяни Яровициної.

Немає коментарів:

Дописати коментар