вівторок, 20 червня 2017 р.

«Чуттєвих нот чарівний сплав»

Святковий концерт
«Чуттєвих нот чарівний сплав»
(до Дня медичного працівника)


День медичного працівника -
Це, справді, свято всенародне!
На честь людей, в чиїх руках
Священне діло, благородне.
Здоров'я нації, народу -
Державна справа нелегка,
Але ця справа звіку-зроду
Заслуга й медпрацівника.

День меди́чного працівника́ — професійне свято працівників галузі охорони здоров'я України. Це свято не тільки лікарів, але і медсестер, фельдшерів, молодшого медичного персоналу, яке відзначається щорічно у третю неділю червня з 1980 року. Правда от міжнародним цей день не назвеш — у різних країнах день медика відзначається в різний час і по-різному.  В нашій державі медичні працівники  своє професійне свято часто відзначають на роботі, виконуючи свої обов’язки, тому всі бажаючі можуть привітати їх словами подяки, букетом квітів. Робота, яку ведуть лікарі неймовірно відповідальна, адже немає нічого найціннішого, ніж здоров’я людини, а особливо здоров’я дітей.
         Наша бібліотека співпрацює з НДСЛ «Охматдит». Ми проводимо різноманітні заходи для дітей, які перебувають на лікуванні: концерти, майстер-класи, організовуємо цікаве та змістовне дозвілля, влаштовуємо неформальні освітні заходи. Тому привітати медичний персонал лікарні з професійним святом було для нас дуже важливим, це бажання було за велінням серця. В той час, як ми бібліотекари, дбаємо про дитячі душі, формуємо  світогляд  дітей, лікарі ж при потребі ведуть боротьбу з недугами дитячими, і це неймовірна відповідальність.
         16 червня, напередодні Дня медичного працівника (18 червня), бібліотека імені М. Реріха спільно з Центром медико-психологічної, соціально-реабілітаційної допомоги (завідувач Анопрієнко Олена Василівна) організувала святковий концерт «Чуттєвих нот чарівний сплав» для всього медичного персоналу НДСЛ «Охматдит».  Музиканти Кабєєв Віктор та Савельєв Павло представили джазові та блюзові композиції світових хітів. Упродовж концерту глядачі позитивно і весело реагувала на знані мелодії, підспівували та плескали в долоні. Маємо надію, що година релаксуючої музики, хоть трішки відволікла лікарів від їх нелегких буднів.
Перед концертом  своїх співробітників привітали Кисіль Надія Павлівна - в.о. головного лікаря НДСЛ "Охматдит", Мешкова Олена Михайлівна - заступник головного лікаря та Священник Владислав Доломанський.
Ну а всім бібліотекарям Солом'янського району керівництво лікарні НДСЛ «Охматдит» подякувало за цікаву співпрацю та волонтерську роботу.


 Музиканти Савельев Павло та Кобєєв Віктор виконали джазові композиції світових хітів.




Кисіль Надія Павліна - в. о. головного лікаря НДСЛ "Охматдит"

Немає коментарів:

Дописати коментар