вівторок, 18 червня 2019 р.

"Жінка прагне бути коханою"

Зустріч з письменником, психологом Олександром Куберським

Мати Тереза: «Немає ніяких ключів від щастя, двері туди завжди відчинені»! 
18 червня в нашій бібліотеці відбулася зустріч з Олександром Куберським – професійним психологом, сертифікованим коучем, бізнес-консультантом, автором популярних тренінгів «Мистецтво змінити життя», «Тисяча й один секрет стосунків», «Я - оратор», «Ораторське мистецтво в корпоративній культурі», письменником, автором книжки «Жінка прагне бути коханою», яка вийшла у видавництві Брайт*Брукс 2019 року. Це цікава, глибока, незвичайна і дуже відверта книжка про стосунки Двох, яка вказує шлях до щастя та гармонії між чоловіком і жінкою. Під час презентації цієї книги говорили про різні речі: про стосунки нашої мрії; про чотири пастки для нареченої; про що думає чоловік дивлячись на жінку; про магніт, який притягує чоловіків; про дві перешкоди на шляху до заміжжя; про проблеми успішних жінок; про вік та чоловіче мислення; про чоловіків, які гарантовано вам зіпсують життя; що потрібно знати про цивільний шлюб; як впливають на ваше життя колишні стосунки та інше.
У будь-якому віці гармонійні стосунки Двох – головний фактор звичайного людського щастя. І це щастя ми маємо вибудовувати самі. Всі ми знаємо вислів, що «Шлюби укладаються на небесах», але «У Бога немає інших рук, окрім твоїх». Якщо хочете щось змінити в своєму житті, необхідно діяти.!
Олександр Куберський:
«Коли писав цю книгу, то слухав у навушниках пісні Вітні Хьюстон, Тіни Тернер, Шаде Аду»;
«Під час написання книга поводила себе, як справжня жінка, то тримала мене біля себе і не відпускала, то відштовхувала і не підпускала»;
«Якщо ця книга допоможе навіть одній жінці, значить я не витратив час даремно».
Примірник книги «Жінка прагне бути коханою», подарований бібліотеці автором зайняв своє місце на полиці. Отже вона чекає свого читача!
По багаточисленним проханням наших користувачів друга зустріч з Олександром Куберським запланована на вересень місяць.






Немає коментарів:

Дописати коментар