неділю, 9 червня 2019 р.

«Симфонія пейзажу»

Відкриття виставки художніх картин

В мистецькій вітальні бібліотеки Реріха відкрито виставку пейзажів учнів студії «ArtGramm». На ній представлено 50 картин художників віком від 12 до 70 років, це - учні, домогосподарки, бізнес леді, багатодітні мами та пенсіонери, яких об’єднала любов до живопису. До вашої уваги представляємо пейзажі Любов Шотіді, Анни Шевченко, Ксенії Барабановської, Наталії Снарової, Олександри Дмітрієнко, Надії Зарецької, Ірини Міцюк, Катерини Лукін, Юлії Зінченко. Твори передають красу та неповторність української природи, велич моря, багатство лісів, колоритні краєвиди Криму та Закарпаття.
Під час відкриття звучали чарівні голоси «Дуету сестер Адріани Мідеї Наруцьких» та фортепіанна гра юної художниці, учасниці виставки Шевченко Анни.
Приємним сюрпризом від керівника студії Світлани Грамм для всіх присутніх став розіграш трьох її картин та цікава презентація про історію натюрморту. Це було чудове творче свято з художниками, музикантами, квітами, грамотами, подарунками, посмішками, словами подяки! Добре, коли бібліотеки стають такими творчими кластерами, де кожний приходить за своїм, з своїми, до своїх!
Бібліотека імені Реріха – бібліотека для всіх!
Виставка діє до 15 серпня.







Немає коментарів:

Дописати коментар