середу, 2 серпня 2023 р.

КНИЖКОВІ НОВИНКИ

  

Пропонуємо до вашої уваги книжки про те, як люди любляться і страждають, про різні жіночі долі!  Жінкам у цих історіях буває дуже боляче, але вони все одно гордо тримають свої любові при тілах, як переляканих лисенят, — аж поки ті їх не розтерзають або не зазимують у їхніх пазухах. Чи може сила духу, характер, воля, любов впливати на власну долю?

Дара Корній "Троян-зілля"
Нелегка доля випала Вероніці. Переживаючи вже десятий викидень та ледь не вкоротивши собі віку, жінка раптом починає бачити дивні сни, де душі її ненароджених дітей благають відпустити їх і отримати вічний спокій. Надати його може Полудниця, яка мешкає у цьому просторі між двох світів. Але тільки в обмін на жертви зі світу живих, які мають приходити їй пополудні…
Чи все це видіння зболеної жінки, а чи смерті, свідками яких стає Вероніка, справа рук Полудниці? Тим часом викривається дедалі більше моторошних таємниць: і про покійну подругу, яку всі вважають босорканею, і про рідну людину, яка виявиться геть незнаною. Чи виборсається Вероніка з пастки, у яку втрапила?
Ця насичена гуцульськими легендами й містикою історія змушує замислитись: можливо, це не злі духи винні у людських негараздах?

Леля Покотиполе «Спартанська дівчинка»
Це книжка про те, як люди любляться і страждають.
В оповіданнях Лелі Покотиполе на вас чекають:
божевільна жінка, якій увижаються глибоко символічні коні;
дівочка, яка шукала себе, а найшла мужика в татухах, хату з привидом і повні хащі магічного реалізму.
Круті повороти долі головної героїні змушують її стати "спартанською дівчинкою"!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар