понеділок, 25 вересня 2023 р.

"МАНДРИ УКРАЇНОЮ"

Презентація персональної виставки художниці Світлани Грамм




 24 вересня в нашій літературно-мистецькій залі відбулася презентація виставки художниці ілюстраторки, педагога, громадської діячки Світлани Грамм. Присутні мали унікальну можливість мандрувати нашої мальовничою Україною від Сходу до Заходу! Всі картини, які були представлені на виставці Світлана створила на пленерах, які відбувалися в різних містах нашої країни, а це – Ізки, Кропивницький, Бердянськ, Фастів, Дніпро, с. Чернеччина, Заліщики, Ірпінь, Буча, с. Богдан Закарпатської обл. Під час презентації пані Світлана розповіла про особливості роботи на пленерах та велике значення їх для художників, які мають можливість зобразити красу та неповторність України на своїх полотнах. Організатор пленерів засновниця та керівник ГО «Світ очима художників» Валерія Велика Valeriya Velikaya

Красиві українські пісні у виконанні ДУЕТ Сестри Адріана Мідєя Наруцькі створили неймовірну атмосферу свята та підкреслили унікальність нашої культури! 


Доброю традицією на виставках Світлани є розіграш її картин у лотерею, тож п’ять щасливчиків отримали їх на згадку про цю зустріч.







Головний меседж виставки: природа нашої України унікальна і неповторна, вона має родючі землі, моря, річки, озера, гори, ліси, пустелі, каньйони, печери, водоспади. Кожне місто, село має свою неповторну архітектуру. 
Нам неймовірно пощастило жити на такій Землі, 
тож маємо берегти і захищати своє!
Виставка діє з 24.09 по 4.10 за адресою Єреванська, 12, тел.073-444-29-10

Немає коментарів:

Дописати коментар