понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Ніколь ле Пера «Сяйво свідомого «я»

Книжкові новинки по психології



Про що книга?
Життя в режимі автопілота, фізичне безсилля, емоційна нестабільність, розгубленість, відстороненість — це реальність багатьох людей. Ще дітьми ми переймаємо певні шаблони поведінки, поступово втрачаючи зв’язок із внутрішньою системою координат. Відтак застрягаємо в травматичному досвіді, тривогах, стресах, співзалежних стосунках, віддаляючись від тієї особистості, якою хотіли стати. І тут на допомогу приходять методи холістичної психології — найкраще від психології, нейронауки та духовних практик. Тож усе, що вам потрібно, — свідоме «я», бажання копати й готовність застосовувати правильні інструменти задля покращення власного добробуту.

«Сяйво свідомого «я». Як зцілити душу, тіло та розум ізсередини» — це революційна книжка, добрий і підбадьорливий супутник, всеосяжний шедевр саморозуміння, який докорінно змінить вашу внутрішній і зовнішній світ.

☝Чому варто прочитати цю книжку?
Допомагає розібратися як пробуджувати і змінювати звички — від сну до руху та їжі, через емоційну реактивність та основні переконання.
Пропонуючи справжню зміну парадигми психічного благополуччя, докторка Ніколь дає можливість людині звільнитися від успадкованих переконань і розкрити своє справжнє Я.
Про авторку:

Ніколь ле Пера — клінічна психологиня, здобула освіту в галузі клінічної психології в Корнелльському університеті та Новій школі соціальних досліджень, навчалася у Філадельфійській школі психоаналізу.

Немає коментарів:

Дописати коментар