пʼятницю, 20 червня 2014 р.

Наша Книжкова Шпаківня - учасник проекту Всесвітньої мережі "Little Free Librarу"!!!

Скажіть, а що робити дитині, коли десь в магазині, в кав'ярні, в Бібліотеці дорослі зайняті своїми важливими справами, кажуть "почекай хвилинку", а хвилинка ця може бути ой яка довга? Ні-ні, ні в якому разі не треба нудьгувати, треба - читати! А щоб читання було цікавим, сучасна дитяча письменниця Євгенія Пірог (Казкарка Джинні) ініціатор Всеукраїнського проекту "Додай читання", що прививає любов до читання, задумала дуже незвичну річ - Книжкові Шпаківні - яскраві полички з цікавою дитячою літературою, до яких є вільний доступ в різних громадських місцях. На даний час в нашій країні таких є уже 104!
Книжкова Шпаківня в бібліотеці імені М. Реріха стала 103. І поки дорослі зайняті своїми важливими справами, діти у нас ніколи не нудьгують, - книжок та журналів в нашій Шпаківні є багато і різних, адже її наповнюють самі юні читачі, яких, нам на радість, у нас стає все більше і більше...
А хіба буває щоб дитяча активність була без подарунків чи винагород? Звичайно, ні, такого не буває! На радість і нам бібліотекарям, і нашим чудовим маленьким друзям-читачам завдяки Всеукраїнській ініціативі "Додай читання" Книжкова Шпаківня нашої бібліотеки стала учасником міжнародного проекту Тодда Бола "Little Free Libraries" та отримала номерний сертифікований знак-табличку Всесвітньої мережі "Little Free Librarу"!!!
А незабаром ми ще й будемо позначені на світовій карті Міжнародного руху Маленькі вільні бібліотеки (LFL).
Отож, ніколи нудьгувати - пора читати,
до бібліотеки завітати,
прочитану книжку у всесвітню подорож віддати,
В контакте /vk.com/id258315187 (Ікнижкова шпаківня) додавати,
нових друзів шукати,
розумним виростати!!!






















Немає коментарів:

Дописати коментар